Teme sa foruma

Hijerarhija tekstova

Hotel RUBIN - KruševacŠtampaj

Hotel RUBIN Pozivamo Vaš i Vaše poslovne partnere da posetite hotel "Rubin", uživate u prijatnom ambijentu i dobroj ugostiteljskoj usluzi i upoznate mogućnosti smeštaja u jednoj od 109 soba i 4 apartmana.

Sobe hotela "Rubin" opremljene su kupatilom, grejanjem i imaju telefone. Za goste koji žele ekstra komfor i uslugu - u ponudi su apartman i sobe na I spratu, luksuzno opremljene stilskim nameštajem, televizorom, mini barom, sobnim alarmom.

U prizemlju hotela je uređen restoran sa 120 sedišta i domaćom i internacionalnom kuhinjom. Restoran je fizički povezan sa velikom salom od 300 sedišta i oni zajedno predstavljaju savršen prostor za organizovanje velikih proslava, zabava, prezentacija, revija...
Soba
Potpuno izdvojena, sa prostranim holom i sopstvenom terasom, je klimatizovana banket sala sa 80 mesta, pogodna za manje skupove, poslovne ručkove, proslave ili seminare. Tu je i Beli salon sa 30 mesta, idealan za poslovne ručkove i press - konferencije. U renoviranoj, prijatno uređenoj poslastičarnici goste očekuju osvežavajući napitci, torte i kolači po vrlo prihvatljivim cenama.
Kuhinja
Hotel "Rubin" za grupni smeštaj odobrava poseban popust.

Sve informacije i rezervacije na telefon 037-425 535 ili fax 037-439 600, na Internet lokacijji www.hotelrubin.co.yu, ili na mail hotelrubin@nadlanu.com .

Sa zadovoljstvom očekujemo Vašu posetu,

Hotel RUBIN