Teme sa foruma

Hijerarhija tekstova

Nalivnici za vinoŠtampaj

Nalivnici za vino su mali dodatak ritualu služenja vina, pogodni kao marketinški materijal za vinarije, ugostitelje i sve one koji su u poslu sa vinom na bilo koji način. Mogu se koristiti tokom cele godine - nisu sezonskog karaktera kao neki drugi propagandni materijali.

Kao što znate, to su fleksibilni diskovi koji se primenjuju u ugostiteljstvu i služe se spreči podlivanje vina pri sipanju iz boce. Ovaj proizvod se pokazao kao veoma praktičan, ali i kao marketinški vrlo zanimljiv proizvod. Na njemu je moguća štampa, pa time predstavlja idealan medij za promociju vinarije.

Iz našeg dosadašnjeg iskustva i saradnje sa većim brojem vinarija ovaj vid promocije se pokazao kao jako dobar. Ima više razloga, a izdvojićemo ove: proizvod je jeftin, marketinški vrlo efikasan i može se koristiti neograničen broj puta. Praksa sa terena pokazuje da mnogi gosti ugostiteljskih objekata vole da ovakav nalivnik "ponesu" sa sobom kao mali suvenir za kućnu upotrebu.

U našoj proizvodnji i ponudi ih sada imamo u dve dimenzije (Ø75mm i Ø86mm) i u nekoliko boja. Na nalivnicima se, prema potrebi, radi i štampa, u jednoj boji ili u punom koloru. Za porudžbine veće od 5000 komada cenu i rokove za isporuku dogovaramo zasebno. Za slučaj potrebe, spremni smo da uradimo i odgovarajuća promotivna pakovanja za manji broj komada i o tome se možemo dogovarati, a uslovi zavise od Vaših konkretnih zahteva.

nalivnici.jpg

Neki od do sada urađenih nalivnika Ø75mm

http://podrum.org/images/nalivnici_86mm.jpg

Neki od predloga za nalivnike Ø86mm

Ponuđene boje (za nalivnike u boji) koje su trenutno u opticaju se mogu videti na slici ispod (zavisno od tržišta materijala nekada nije moguće nabaviti neku od boja).

boje-nalivnika.png

Moguće boje nalivnika (na kojima se dalje može štampati u jednoj boji)

dimenzije-nalivnika.png

Dimenzije nalivnika

Izrađene nalivnike Ø75mm pakujemo u kartonske kutije po 100 komada u svakoj, ili na drugi način - po dogovoru sa Vama. Ako se traži neko specifično pakovanje, o tome se dogovaramo posebno. Za porudžbine veće od 5000 komada cenu i rokove za isporuku dogovaramo zasebno

Bela kartonska kutija za 100 komada nalivnika

Bela kartonska kutija za 100 komada nalivnika


Posebnu pogodnost u ovoj ponudi predstavlja činjenica da možemo ponuditi i delimičnu kompenzaciju, odnosno plaćanje jednog dela računa kroz Vaša vina (po dogovoru).

Od skora imamo u ponudi i kutijice za manji broj nalivnika (od 1 do 10 komada). Iz razloga efikasnosti štampe, minimalna serija za izradu kutijica je 300 komada.

Univerzalne kutijice za 1 do 10 nalivnika

Univerzalne kutijice za 1 do 10 nalivnika Ø75mm

Kutijice za nalivnike

Namenski rađena kutijica za 1 do 10 nalivnika Ø75mm

Omoti za nalivnike

Neki od ranije rađenih omota za nalivnike

Na zahtev ćemo na Vašu adresu poslati poštom uzorke onoga što smo ranije radili kako bismo Vam olakšali odluku i izbor. Takođe, na Vaš zahtev ćemo poslati i cenovnik.

Ako oko ove ponude imate nekih dodatnih pitanja za nas, spremni smo da na njih odgovorimo u svakom trenutku. Za tu priliku nam se možete javiti na sledeće kontakte:

Saša Paunović
agencija.lotis@gmail.com
mobilni: 065 3700099
telefon: 037 449945

Nema postavljenih komentara.

Postavi komentar

Prijavite se da bi postavili komentar.

Ocene

Samo članovi mogu slati ocene.

Prijavite se ili se registrujte.

Nema ocena.