Teme sa foruma

Lidija Mićić - dizajner grafikeŠtampaj

Internet: www.podrum.org

E-mail: lidija.m@open.telekom.rs

Telefon: 063 522 454

Fax: 037 445 333

Adresa: Laze Pačua 16, Kruševac 37 000

Osoba za kontakt: Lidija Mić

 

Lidija Mićić

 

 

Lidija Mićić je dizajner sa velikim iskustvom u oblasti grafičkog dizajna. Specijalnost joj je dizajn za proizvođače pića (i alkoholnih i bezalkoholnih), što podrazumeva kompletnu uslugu: izbor boce, izradu etiketa, ambalaže i ostalog pratećeg materijala.

Svoj kvalitet je pokazala u radu sa najvećim vinarima i na najboljim vinima. Iza nje stoji 14 godina rada u DP Rubin-u kao grafički dizajner. Ona je osmislila kompletnu liniju robne marke Terra Lazarica, Barilli i još mnogo drugih Rubinovih proizvoda. Nakon Rubina, krenula je u saradnju sa drugim vinarijama i napravila ogroman uspeh sa podrumom Aleksandrović kome radi kompletan dizajn, i njihovim vinima  (Trijumf, Oplenac, Harizma, Varijanta, Euforija...). Podrumi manastira Tvrdoš su svoje poverenje u kompletan dizajn poverili Lidiji, kao i mnogi drugi vinari u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Njeni radovi su nagrađivani na mnogim sajmovima, konkursima i festivalima. Pogledajte neke od njenih radova u foto galeriji na našim stranicama.

Ona je, takođe, stalni deo tima koji stoji iza ovih stranica. Ukoliko Vam treba kvalitetan dizajn za proizvod koji plasirate na tržištu - javite se Lidiji i nećete pogrešiti...
Jedan od Lidijinih radova